Boeiboord vervangen

Waarom anderen voor ons kiezen

  • 25 jaar ervaring in boeiboorden
  • Scherpe tarieven
  • Vlotte en goede service
  • Vrijblijvend advies en gratis offerte

Klantbeoordeling
Klanten beoordelen ons met een 8,9

Boeiboord vervangen

Boeiboorden dienen als afwerking van dakgoten. Daarnaast worden ze ook gebruikt als dakrandafwerking bij platte daken. Ze beschermen uw woning en dragen bij aan de uitstraling hiervan. Zoals elk onderdeel van uw huis, vragen ook boeiboorden om onderhoud. Hoewel ze daardoor jarenlang meegaan, kunnen ze door ouderdom en slijtage toch aan vervanging toe zijn. Onze vakmensen geven u graag de beste adviezen, inspecteren uw boeiboord en kunnen uw boeiboord vakkundig vervangen!

Welke materiaalsoort kiezen bij boeiboord vervangen?

Tot voor kort was hout de populairste materiaalsoort voor boeiboorden. Nog steeds zijn veel huizen voorzien van houten boeiboorden. Vooral de mooie en traditionele uitstraling ervan, spreekt mensen aan. Maar wat als uw boeiboorden vervangen moeten worden? Kiest u dan opnieuw voor hout of gaat u mee in de nieuwe tendens van duurzamere en onderhoudsvrije materialen? We merken op dat de kunststof varianten steeds meer in trek zijn. Deze boeiboorden zijn kleurvast en hoeven dan ook niet om de vier of vijf jaar opnieuw geschilderd te worden.

Voor alle soorten boeiboorden

Gaat uw voorkeur uit naar hout of naar kunststof? De keuze is persoonlijk. Beide materialen hebben positieve eigenschappen en zijn een prima oplossing. Wij hebben ervaring met alle soorten boeiboorden en kunnen u dan ook uitstekend van dienst zijn. Onze vakmensen vertellen u graag meer over de materiaalsoorten. Wist u bijvoorbeeld dat u kunststof boeiboorden ook kunt laten afwerken met een nerf, zodat het net echt hout lijkt? Van dichtbij ziet u wel het verschil tussen hout en kunststof, maar bedenk u dat de boeiboorden hoog hangen, waardoor dit verschil niet opvalt. Ook een sierrand of een mooie gladde afwerking is bij beide soorten boeiboorden mogelijk.

Wilt u zo min mogelijk onderhoud?

Wanneer uw boeiboorden aan vervanging toe zijn, dan is dit het moment om na te denken over wat u wilt. Is het uw doel om uw woning zo onderhoudsvrij mogelijk te maken? Laat dan uw houten boeiboorden vervangen door kunststof boeiboorden. Het schilderen van de dakranden is dan voorgoed verleden tijd. Het enige wat er af en toe moet gebeuren, is het reinigen van de boeiboorden met een sopje. Ook daarvoor kunt u rekenen op onze vakmensen. Er bestaan diverse soorten kunststof boeiboorden, die allemaal zeer sterk, kleurvast en van hoge kwaliteit zijn. Het is ook mogelijk om deze boeiboorden op de stijl van uw woning aan te passen, omdat ze verkrijgbaar zijn in tussen de 10 tot 15 kleuren.

Vind hier uw professional in boeiboord vervangen

Wilt u uw boeiboorden laten inspecteren? Hebt u advies nodig over houten boeiboorden of over de diverse soorten kunststof boeiboorden? Of wilt u misschien zo snel mogelijk uw opdracht plaatsen? Neem dan hier contact met ons op voor de raad en daad van een echte professional in boeiboord vervangen. U bent verzekerd van een klantvriendelijke service, voortreffelijk vakmanschap en betaalbare prijzen. We stellen graag een gratis en vrijblijvende offerte op maat voor u op.

Offerte aanvragen

Boeiboord laten vervangen?

Gratis offerte - Binnen 24 uur reactie
Offerte aanvragen

Afspraak maken en offerte aanvragen

Klantbeoordeling
Klanten beoordelen ons met een 8,9

Zo makkelijk werkt het

Plaats uw aanvraag
Makkelijk via ons online formulier

Ontvang onze gratis offerte
Geheel vrijblijvend, geen verplichtingen

Plan een afspraak in
Offerte akkoord? Maak een afspraak ツ