Dakgoot reparatie

Waarom anderen voor ons kiezen

  • 25 jaar ervaring in dakgoot reparatie
  • Scherpe tarieven
  • Vlotte en goede service
  • Vrijblijvend advies en gratis offerte

Klantbeoordeling
Klanten beoordelen ons met een 8,9

Dakgoot reparatie

Een fikse regenbui, een flinke storm of achterstallig onderhoud? Dit zijn allemaal factoren die kunnen leiden tot een beschadigde dakgoot. Ineens merkt u een lek of een andere beschadiging op. Dat vraagt om actie ondernemen! Een dakgoot reparatie is noodzakelijk om verdere schade aan uw woning te voorkomen. Door dit probleem direct aan te pakken, blijven de kosten beperkt. Lees hier alles over wat u moet weten over dakgoot reparatie!

Mogelijke oorzaken van lekkende dakgoten

De dakgoot lijkt misschien een klein detail van uw woning, maar het is ontzettend belangrijk voor de afvoer van het water. Wanneer regenwater langs de gevel omlaag stroomt, kan de gevel beschadigd raken en vocht uw woning binnendringen. Dat kan voor grote problemen zorgen. Een kapotte dakgoot kunt u daarom maar beter zo snel mogelijk laten repareren. Veelvoorkomende problemen die om een dakgoot reparatie vragen, zijn:

  • Lekkage door ouderdom en slijtage
  • Losgeraakte dakgoot door bv. storm
  • Oude zinken dakgoten met corrosie
  • Verstopte afvoer van de dakgoten

Professionals in dakgoot reparatie

Dakgoten moeten regelmatig schoongemaakt worden om lekkende dakgoten te voorkomen. Laat dit bij voorkeur twee keer per jaar doen; aan het einde van de herfst en bij aanvang van de lente. Kruip liever niet zelf op de ladder, maar laat dit over aan professionals in dakgoot reparatie. Zij zullen meteen controleren of de dakgoten in goede conditie zijn. Beschadigingen worden op tijd ontdekt, voordat ze voor grote problemen zorgen. Bij losgeraakte dakgoten, gaten, beschadigingen en corrosie kan uw professional in dakgoot reparatie het probleem op de juiste manier oplossen. Ook krijgt u meteen vakkundig advies over of uw dakgoten wel of niet aan vervanging toe zijn.

Wat kost een dakgoot reparatie?

Op de eerste plaats hangt de prijs van een dakgoot reparatie af van het materiaal van de dakgoot. Veelgebruikte materialen voor dakgoten zijn pvc en zink. De kosten voor het repareren van een zinken dakgoot zijn bijvoorbeeld iets hoger. Daarnaast kan de zinken dakgoot voorzien zijn van beugels of verwerkt zijn in een houten bak. Verder hangt de prijs ook af van de onderdelen die gerepareerd moeten worden. Zit er alleen een breuk in de goot of misschien ook in de regenpijp of de houten bak van de zinken dakgoot? Ook de omvang van de dakgoten zijn van invloed op de kosten voor de reparatiewerkzaamheden. Voor een compleet kostenplaatje kunt u het beste een inspectie laten uitvoeren.

Meer weten?

De reparatie van een kleine lekkage zal niet meer dan enkele uren in beslag nemen en zal niet heel duur zijn. U voorkomt hiermee bovendien grote schade en hoge kosten in de toekomst. Neem hier contact met ons op voor meer informatie. Onze dakgoot expert komt graag bij u langs om het probleem te bekijken en een gratis offerte op maat op te stellen. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Offerte aanvragen

Dakgoot laten repareren?

Gratis offerte - Binnen 24 uur reactie
Offerte aanvragen

Afspraak maken en offerte aanvragen

Klantbeoordeling
Klanten beoordelen ons met een 8,9

Zo makkelijk werkt het

Plaats uw aanvraag
Makkelijk via ons online formulier

Ontvang onze gratis offerte
Geheel vrijblijvend, geen verplichtingen

Plan een afspraak in
Offerte akkoord? Maak een afspraak ツ