Vogelwering plaatsen

Waarom anderen voor ons kiezen

  • Specialist in vogelwering plaatsen
  • Scherpe tarieven
  • Vlotte en goede service
  • Vrijblijvend advies en gratis offerte

Klantbeoordeling
Klanten beoordelen ons met een 8,9

Vogelwering laten plaatsen

Overlast van vogels zoals duiven, kraaien en meeuwen. Het is een ware plaag voor veel woningbezitters. Vogelpoep in de dakgoten, zonnepanelen en de gevel is onwenselijk en schadelijk voor uw gezondheid. Maar ook in de schoorsteen wilt u natuurlijk geen vogelnest. Hier wilt u zo snel mogelijk een oplossing voor. Dat snappen wij als geen ander en het plaatsen van vogelwering is dan ook de beste oplossing. Onze specialisten plaatsen de vogelwering deskundig en op iedere gewenste plek voor u.

Verschillende soorten vogelwering

Vogel kunnen zich op vele plekken nestellen. Ook op plekken waar u niet aan zult denken en daarom zijn er verschillende soorten vogelweringen op de markt. Hieronder geven we een opsomming van vogelweringen en vertellen u er per soort meer over op deze pagina.

  • Vogelschroot
  • Vogeldraad
  • Vogelpinnen
  • Combidakvoetprofiel

Vogelschroot
Een veelvoorkomende plek waar vogels en ander ongedierte zich willen nestellen is onder de dakpannen en zonnepanelen. Vaak een droge en warme plek voor ongedierte. U wilt dit natuurlijk voorkomen en het plaatsen van vogelschroot is dan een goede oplossing. Dit type vogelwering is makkelijk te plaatsen en relatief goedkoop. Een ander groot voordeel van deze vogelwering is dat vogelsoort wel uitstekend ventileert en dus het ongedierte geen kans geeft om zich te nestellen.

Vogeldraad
Een ander soort vogelwering is vogeldraad. Dit plaatsen we voornamelijk op randen en richels, meestal voor het weren van duiven. Dit RVS systeem is flexibel en daardoor bijna overal te plaatsen. De bevestiging is middels ankerpluggen en splitpennen. Nadeel is dus dat er geboord moet worden om de vogeldraad te kunnen spannen.

Vogelpinnen
Een veelgebruikte vogelwering zijn vogelpinnen. Ook wel duivenpinnen genoemd. Deze ziet u waarschijnlijk ook veel in het straatbeeld als u erop gaat letten. Vogelpinnen zijn een uitstekende manier om preventief vogels te weren. Door vogelpinnen te plaatsen voorkomt u dat vogels kunnen landen op bijvoorbeeld uw balkon, dakgoot of schoorsteen. Hierdoor zal de vogel snel een andere plek gaan zoeken en bent u van de overlast af. Vogelpinnen hebben preekstrips en daardoor goed aan te passen op de gewenste lengte. Ze kunnen bevestigd worden middels lijm of u kunt ze laten vastboren.

Combidakvoetprofiel
Wilt u het dakbeschot beschermen en ongedierte zoals vogels en muizen weren onder uw dakpannen? Dan is een dakvoetprofiel de beste vogelwering. Dit is een dakvoetprofiel in combinatie met een vogelschroot. Hieronder ziet u de plaatsing van een combidakvoetprofiel.

Hulp bij vogelwering plaatsen

Vogelwering plaatsen is een klus die vaak op hoogte uitgevoerd moet worden. Daarnaast is de bevestiging van vogelwering erg belangrijk omdat deze anders snel kan losraken en vallen. Aangezien vogelweringen scherpe pennen hebben wilt u dit natuurlijk voorkomen. Het inschakelen van een specialist is daarom aan te raden. Wij helpen u graag met het plaatsen van de juiste vogelwering. Vul ons contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met u op voor een vrijblijvend advies en offerte. Is de offerte akkoord? Dan plannen we graag een afspraak met u in.

Offerte aanvragen

Vogelwering laten plaatsen?

Gratis offerte - Binnen 24 uur reactie
Offerte aanvragen

Afspraak maken en offerte aanvragen

Klantbeoordeling
Klanten beoordelen ons met een 8,9

Zo makkelijk werkt het

Plaats uw aanvraag
Makkelijk via ons online formulier

Ontvang onze gratis offerte
Geheel vrijblijvend, geen verplichtingen

Plan een afspraak in
Offerte akkoord? Maak een afspraak ツ