Dakgoteninspectie

Waarom anderen voor ons kiezen

  • 25 jaar ervaring in dakgoteninspectie
  • Scherpe tarieven
  • Vlotte en goede service
  • Vrijblijvend advies en gratis offerte

Klantbeoordeling
Klanten beoordelen ons met een 8,9

Dakgoteninspectie en schoonmaken: voorkomt lekkages en schade

Wij willen u er op wijzen dat een preventieve inspectie van uw regenwaterafvoer de juiste manier is om veel ergernissen en schade te voorkomen. Vaak zien we dat woningbezitters te lang wachten met het schoonmaken van hun dakgoten met alle gevolgen van dien. Wij adviseren daarom om uw dakgoten en afvoeren periodiek te laten schoonmaken.

Voordelen van preventieve inspectie van uw dakgoten

Wanneer de zomer ten einde is vallen de bladeren weer van de bomen en dit is vaak de periode dat er ook stevige regen- en onweersbuien zijn. U doet er verstandig aan om vóór deze periode een inspectie te laten uitvoeren. Zo is de kans op verstoppingen minimaal en voorkomt u verstoppingen en lekkages wat in veel gevallen zorgt voor financiële schade en overlast.

Oorzaken van verstoppingen en lekkages

Dakgoten en regenpijpen hebben veel te voorduren in ons land met de vele weersinvloeden. Van hete zomers, wat kan zorgen voor uitdroging en scheuren, tot de extreme onweersbuien. De meest voorkomende oorzaken van verstoppingen en lekkages zijn:

  • Bladeren en groen afval
  • Stof en zand
  • Vogelpoep
  • Veroudering van materialen

Voorkom dat u hoge kosten krijgt door vohctbproblemen en zorg dat u uw dakgoten en afvoer preventie en periodiek laat inspecteren. Onderhoud is belangrijk om het regenwater op de juiste wijze te laten afvoeren.

Afspraak maken en vrijblijvende offerte

Wilt u een afspraak maken en een vrijblijvende offerte ontvangen voor een inspectie? Dat kan door ons contactformulier in te vullen. Wij werken samen met gespecialiseerde partners door heel Nederland. U ontvangt dus een offerte van de dichtstbijzijnde partners van ons. Na het ontvangen van de prijsopgave zit u overigens niet aan verplichtingen verbonden.

Offerte aanvragen

Dakgoten laten inspecteren en schoonmaken?

Gratis offerte - Binnen 24 uur reactie
Offerte aanvragen

Afspraak maken en offerte aanvragen

Klantbeoordeling
Klanten beoordelen ons met een 8,9

Zo makkelijk werkt het

Plaats uw aanvraag
Makkelijk via ons online formulier

Ontvang onze gratis offerte
Geheel vrijblijvend, geen verplichtingen

Plan een afspraak in
Offerte akkoord? Maak een afspraak ツ