Dakpannen coaten

Waarom anderen voor ons kiezen

  • 25 jaar ervaring in dakpannen coaten
  • Scherpe tarieven
  • Vlotte en goede service
  • Vrijblijvend advies en gratis offerte

Klantbeoordeling
Klanten beoordelen ons met een 8,9

Dakpannen coaten

Het dak van uw woning heeft veel te verduren. Denk aan regen, sneeuw, vorst, stof, bladeren, mossen en algen. Niet vreemd dat na verloop van tijd uw dak er niet meer zo mooi uitziet. Dat is niet het enige probleem. De hardnekkig aanslag tast de kwaliteit van uw dakpannen aan. U hoeft de dakpannen niet meteen te vervangen; een goede reinigingsbeurt en de dakpannen coaten bieden uitkomst. Hiermee voorkomt u het verder verslechteren van de dakpannen en uw dak ziet er weer prima uit!

Waarom dakpannen coaten?

Uw dakpannen zijn niet meer in topconditie, maar ze zijn ook niet zo slecht dat ze al aan vervanging toe zijn. In dat geval is coating een voordelige en goede oplossing om ervoor te zorgen dat uw dakpannen nog vele jaren meegaan. Uw dak blijft er door de coating mooi uitzien en uw woning blijft uitstekend beschermd tegen weersinvloeden. Behalve dat de dakpannen coating uw dak waterdicht maakt, zorgt het er eveneens voor dat u minder snel last hebt van algen en mos op uw dak. De coating kan aangebracht worden als een transparante laag, maar het is ook mogelijk om een coating met een kleur aan te brengen.

Voordelen van dakpannen coaten

Wanneer uw dakpannen nog in een redelijk goede staat zijn, biedt dakpannen coaten veel voordelen ten opzichte van dakpannen vervangen:

  • Voordeliger dan nieuwe dakbedekking
  • Geschikt voor vrijwel elk soort dak
  • Dak is beter bestand tegen mos en algen
  • Biedt goede bescherming tegen water en vuil
  • Uw dak gaat gemakkelijk nog vele jaren mee

Diverse soorten coatings

Wilt u weten of coating geschikt is voor uw dakpannen? Onze dakpannen experts kunnen u er alles over vertellen en bekijken samen met u wat de mogelijkheden zijn. Er bestaan namelijk verschillende soorten coatings voor de verschillende soorten dakbedekking. Zijn uw dakpannen erg poreus, dan zijn er speciale coatings die dieper in de dakpannen dringen voor een nog betere bescherming tegen weersinvloeden. Vangt uw dak veel zon en is het daardoor in de zomer erg warm binnen? Dan is het mogelijk om een coating aan te brengen met zonwerende eigenschappen.

Professionele dakpannen coating

Voor een optimaal resultaat laat u dakpannen coaten over aan de echte professionals. Voordat zij aan de slag gaan met het aanbrengen van de coating, zal uw dak eerst vakkundig gereinigd worden. Dit gebeurt doorgaans met een hogedrukspuit. Vervolgens moeten de dakpannen eerst goed droog zijn, voordat de coating wordt aangebracht. Deze kan aangebracht worden met een kwast, roller of verfspuit. Voor een zo goed mogelijk resultaat, is het meestal nodig om twee lagen aan te brengen. Uw dak lijkt weer als nieuw!

Interesse in onze diensten?

Schroom niet om hier vrijblijvend contact met ons op te nemen. Hebt u vragen, twijfels of speciale wensen? Wij bekijken graag wat we voor u kunnen betekenen! U ontvangt daarna van ons een offerte afgestemd op uw specifieke wensen.

Offerte aanvragen

Dakpannen laten coaten?

Gratis offerte - Binnen 24 uur reactie
Offerte aanvragen

Afspraak maken en offerte aanvragen

Klantbeoordeling
Klanten beoordelen ons met een 8,9

Zo makkelijk werkt het

Plaats uw aanvraag
Makkelijk via ons online formulier

Ontvang onze gratis offerte
Geheel vrijblijvend, geen verplichtingen

Plan een afspraak in
Offerte akkoord? Maak een afspraak ツ