Dakgoten laten schoonmaken

Reinigen voorkomt lekkages en vochtschade

Al vanaf € 4,- per strekkende meter

Geheel vrijblijvend - Beveiligd verzonden

Direct antwoord op je vraag

 • In Oostburg e.o.
 • Scherpe tarieven
 • Gratis advies en offerte
 • Afspraak snel gemaakt

Dakgoten schoonmaken en reinigen Oostburg

Ieder jaar komt de klus van dakgoten schoonmaken weer terug. Veel mensen zien het reinigen van hun dakgoten als een vervelende klus die vaak ook nog gevaarlijk kan zijn doordat u op de ladder moet werken. Vanaf nu is daar een oplossing voor en wij bieden die ook aan in Oostburg. Ons ervaren team van dakwerkers maken o.a. dakgoten schoon, al vanaf € 4,- per meter! Wanneer u ons contactformulier invult ontvangt u direct gratis een offerte op maat. Bevalt de offerte? Dan plannen we direct een afspraak met u in!

Specialisten met persoonlijke service en vakkundigheid

De dakgootspecialisten uit Oostburg die binnen ons netwerk zijn aangesloten zijn allen erkend en hebben jarenlange ervaring in het reinigen van o.a. dakgoten, regenpijpen en dakkapellen. Zo maken we bijvoorbeeld gebruik van speciale stofzuigers die uw dakgoten en regenpijpen grondig en snel schoonmaken. Het is verstandig om uw dakgoten periodiek te laten schoonmaken en reinigen. In Oostburg bieden we voordelige onderhoudscontracten aan. Op deze manier heeft u nooit last van verstoppingen die problemen veroorzaken zoals:

 • Dakgoten die overstromen
 • Lekkages in dakgoten en houtwerk
 • Aanslag op uw kozijnen, ramen en muren
 • Doorhangende en afbreken dakgoten
 • Vochtproblemen en schimmels in uw muren

De problemen die wij hierboven geformuleerd hebben kunnen simpel opgelost worden door ons bedrijf uit Oostburg in te schakelen voor het periodiek schoonmaken en reinigen van uw dakgoten en doorsteken van uw regenpijpen.

Afspraak maken en offerte aanvragen

Klantbeoordeling
Klanten beoordelen ons met een 8,9

Zo makkelijk werkt het

Plaats uw aanvraag
Makkelijk via ons online formulier

Ontvang onze gratis offerte
Geheel vrijblijvend, geen verplichtingen

Plan een afspraak in
Offerte akkoord? Maak een afspraak ツ

Geheel vrijblijvend - Beveiligd verzonden

Klantervaringen en klussen

Daar gaan we graag de ladder voor op

Een helder tarief voor een uitstekende service. Ik laat mijn dakgoten nu al 3 jaar door jullie schoonmaken en het bevalt mij prima.

Beoordeling:Klantbeoordeling
Dhr. G. Müller uit Oostburg
Ieder jaar een terugkomend probleem voor ons: de dakgoten schoonmaken. Door jullie service is dat nu verleden tijd. Topservice en wij hoeven nooit meer de ladder op.

Beoordeling:Klantbeoordeling
Mevr. J. Verdolf uit Oostburg
Bij hevige regenval stroomde onze dakgoot over met lekkage bij de overkapping tot gevolg. Lekkage is verholpen en de dakgoten grondig schoon gemaakt.

Beoordeling:Klantbeoordeling
Dhr. J. Boer uit Oostburg

Dakgootreiniging in Oostburg: voorkomt problemen

Problemen met uw dakgoten? Stroomt het water in watervalletjes over de rand van uw dakgoten? Zijn uw dakgoten al lange tijd niet meer schoongemaakt en komt er noodweer aan? Wacht dan niet langer en doe meteen een beroep op onze diensten op het gebied van dakgootreiniging in Oostburg en voorkom schade aan uw woning. Voorkomen is, zoals altijd, beter dan genezen!

Wat kunnen we voor u betekenen?

Hier bent u op de juiste plek om direct via de digitale weg een ervaren specialist in dakgootreiniging in Oostburg te vinden. Dankzij ons landelijk netwerk hebben we altijd en overal wel iemand klaarstaan. Onze specialisten beschikken over alle vaardigheden en de juiste apparatuur om uw dakgotenklus naar behoren uit te voeren. Geen verstopte regenpijpen meer, het op tijd detecteren van lekkages en het repareren van eventuele schade. We bespreken graag met u, geheel vrijblijvend alle mogelijkheden.

Voordelen van dakgootreiniging in Oostburg

Niet alleen bent u hier aan het juiste adres voor dakspecialisten bij u in de buurt die degelijk werk afleveren, u bent ook gegarandeerd van de volgende voordelen:

 • Direct inzetbaar bij spoed en lekkages
 • Klantvriendelijke service
 • Advies op maat
 • Betaalbare tarieven (bekijk hier onze prijzen)
 • Hoogwaardige service en kwaliteit
 • Veiligheid is onze topprioriteit

Zijn uw dakgoten en uw regenpijpen verstopt, dan is snel actie ondernemen noodzakelijk, om de schade te beperken. Sommige mensen slagen er zelf in om dit probleem op te lossen. Uw veiligheid moet echter altijd topprioriteit zijn. Is uw woning erg hoog, heeft u hoogtevrees of problemen met uw evenwicht en stabiliteit? Klim dan niet zelf op de ladder en laat onze professionals in dakgootreiniging in Oostburg uw probleem oplossen. Zij doen dit tegen schappelijke prijzen (al vanaf € 4,- per meter). Voor dit bedrag wilt u toch geen risico lopen? Bovendien beschikken onze professionals over de juiste materialen en hebben ze veel ervaring. Ze kunnen u daarom ook helpen met goede tips voor uw dakwerken om problemen in de toekomst te voorkomen.

Denk ook aan dakgootinspectie

Naast het regelmatig laten reinigen van uw goten, is ook een grondige preventieve inspectie van uw dakgoten op zijn tijd heel belangrijk. Het einde van de zomer is een ideaal moment voor dakgootinspectie en dakgootreiniging in Oostburg. Er is veel regenweer op komst, dus kunnen uw dakgoten maar beter helemaal in orde zijn. U voorkomt schade door verstoppingen en bespaart hoge kosten voor reparatie. Veel mensen denken dat alleen bladeren voor problemen in de dakgoot zorgen, maar denk ook eens aan stof en zand in de droge zomer, vogelpoep, slijtage van de materialen en ongedierten. Is het een warme en droge zomer geweest? Dan kunnen er scheuren ontstaan bij de naden door uitdroging van het materiaal. Onze professionals helpen u graag!

Contact dakgootreiniging Oostburg

Meer weten over de diensten en tarieven van dakgootreiniging Oostburg, neem dan hier direct contact met ons op. We sturen u graag snel een gratis en vrijblijvende offerte toe!

Schakel ons ook in voor

Dakgoot reparatie

Dakkapel schoonmaken

Dakpannen reinigen

Boeiboord schoonmaken

Werkgebied

Plaats: Oostburg
Provincie: Zeeland
Gemeente: Sluis
Postcode: 4505 PJ
Straat: Provincialeweg
Netnummer: 0117

Wijken: Oostburg - Verspreide huizen-Oostburg

Omliggende plaatsen: Aardenburg - Eede - Cadzand - Zuidzande - Waterlandkerkje - Retranchement - Sluis - Sint Kruis - Steenhoven - Scherpbier - Tragel

Veelgestelde vragen over dakgoten schoonmaken

Andere vraag of vrijblijvende offerte ontvangen? Neem gerust contact met ons op!

Altijd binnen 24 uur reactie

Een normale dakgootreiniging in Oostburg en het schoonmaken van de dakgoot kost bij ons € 4,- per meter. Echter bij achterstallig onderhoud zijn de kosten € 8,- per meter. Met achterstallig onderhoud van een dakgoot bedoelen we dat bijvoorbeeld extreme mosvorming aanwezig is of de graspollen in de dakgoot groeien. Dan is vanzelfsprekend een intensievere dakgootreining noodzakelijk, waardoor de kosten hoger liggen. We vinden het belangrijk om u hier vooraf goed over te informeren.
Een dakgoot schoonmaken kan het hele jaar door. Vooral als je een nieuwe woning in Oostburg hebt gekocht is het aan te raden om de dakgoten te checken en of dakgootreiniging noodzakelijk is. Zo voorkom je problemen zoals vochtschade. Over het algemeen adviseren we om de dakgoten te laten reinigen als de bladeren van de bomen zijn of eind maart / begin april.
Hier is geen eenduidig antwoord op te geven. In een normale woonwijk zou een keer per jaar een dakgootreiniging voldoende moeten zijn. Woont u echter in een bosrijke omgeving, dan ontstaan er ook sneller verstoppingen door takjes en bladeren. Ons advies: laat dan twee keer per jaar uw dakgoten schoonmaken en u heeft geen omkijken naar wateroverlast vanuit uw dakgoten.
Ja. Wanneer blijkt dat uw dakgoten aan vervanging toe zijn, dan kunnen wij alle soorten dakgoten plaatsen die u wenst. U kunt hierbij denken aan materialen zoals: kunststof, koper, zink, aluminium en pvc. Uiteraard heeft iedere materiaalsoort zijn voor- en nadelen en invloed op de prijs. Laat u hierover goed informeren en vraag een vrijblijvende offerte aan.
Uw dakgoten worden grondig met de hand schoongemaakt door onze dakgootspecialisten. Veelal doen we dit met een kunststof schepje, vegertje en een emmer. Mochten er dakpannen over de dakgoten heen hangen, dan schuiven we deze deels omhoog om zo extra ruimte te creëren om de dakgoot beter schoon te maken. Wanneer nodig reinigen we de dakgoot na met water. Dit kan met een tuinslang of emmer met water. Uiteraard leggen we de dakpannen weer keurig terug op hun plek wanneer de dakgoten leeg zijn gemaakt.
De dakgoten schoonmaken is vaak een onderschat klusje. Toch is het belangrijk om dit regelmatig te doen. Zo voorkomt u vochtschade aan uw woning of bedrijfspand. Een dakgootreiniging is goedkoop (€ 4,- per meter), maar reparatiekosten door vochtschade brengt een heel ander kostenplaatje met zich mee. Gewoon even laten doen dus! Daarnaast houden schone dakgoten ongedierte op afstand.
Dakgootbescherming of roosters is een product wat de laatste jaren aangeboden word, ook door ons. Bij nieuwe dakgoten werkt het goed, maar bij oude dakgoten minder. Dit komt omdat de dakgoot helemaal recht moet zijn. Is de dakgoot niet 100% recht, dan kan de wind makkelijk onder de dakgootbescherming komen met schade tot gevolg. Laat je dus altijd goed informeren hierover. De kosten van dakgootbescherming liggen tussen de € 2,- en € 9,50 per meter. Deze kosten zijn inclusief montagekosten.
Ja. Bij ons kunt u terecht voor dakgoot reparaties. Heeft u door stormschade of slijtage een kapotte dakgoot? Neem dan gerust contact met ons op. Doorgaans kunnen we snel ter plaatse zijn in Oostburg om uw dakgoot te repareren.

Recente foto's van dakgoot klussen

Uw dakgoot is bij ons in goede handen!

Dakgoot schoonmaken en coaten klus

Dakgoot schoonmaken en coating aanbrengen

Dakgootreiniging in Oostburg

Grondige dakgootreiniging

Dakgoot schoonmaken project

Bladvuil en mos verwijderd uit dakgoot

Vragen of een vrijblijvende offerte ontvangen?

Vul ons aanvraagformulier in en wij nemen vaak al binnen 24 uur contact met u op.

Gratis & vrijblijvend - Beveiligd verzonden