Dakgoten laten schoonmaken

Reinigen voorkomt lekkages en vochtschade

Al vanaf € 4,- per strekkende meter

Geheel vrijblijvend - Beveiligd verzonden

Direct antwoord op je vraag

 • In Oud Ade e.o.
 • Scherpe tarieven
 • Gratis advies en offerte
 • Afspraak snel gemaakt

Dakgoten schoonmaken en reinigen Oud Ade

Kies jij ervoor om zelf de ladder op te gaan of laat je de dakgoten schoonmaken door een vakman om lekkages, vochtplekken en schimmels te voorkomen? De meeste besteden deze, toch wel vervelende, klus graag uit. En met € 4,- per meter is deze keuze geheel begrijpelijk.

Iedere woning in Oud Ade heeft dakgoten en regenpijpen om het regenwater goed te kunnen afvoeren. Wanneer er een verstopping ontstaat kan dit nare gevolgen hebben met grote kans op lekkages. Dakgoten zijn een belangrijk onderdeel van uw woning die aandacht verdienen. Zorg dat takken, mos en ander vuil geen kans krijgen om een verstopping te veroorzaken. Neem vrijblijvend contact met ons op en ontvang onze gratis offerte. Bent u akkoord? Dan plannen we graag een afspraak met u in. Ook bij spoed kunt u op ons rekenen!

Voorkom (financiële) schade en overlast

Dakgootreiniging is vaak een lastige klus. De ladder op, gereedschap mee en dan ook nog kracht uitoefenen op grote hoogte. Daarom wordt ook vaak deze klus overgeslagen, met alle gevolgen van dien. Een verstopte dakgoot kan schade veroorzaken zoals:

 • Overstromende dakgoten
 • Lekkages onder de dakpannen
 • Vochtproblemen en schimmels op en in de muren
 • Houtrot bij boeidelen en kozijnen
 • Doorhangende en afbrekende dakgoten

Reden genoeg dus om minimaal een of twee keer per jaar de dakgoten te laten schoonmaken door een vakman in Oud Ade. Vraag gerust een vrijblijvende offerte op.

Afspraak maken en offerte aanvragen

Klantbeoordeling
Klanten beoordelen ons met een 8,9

Zo makkelijk werkt het

Plaats uw aanvraag
Makkelijk via ons online formulier

Ontvang onze gratis offerte
Geheel vrijblijvend, geen verplichtingen

Plan een afspraak in
Offerte akkoord? Maak een afspraak ツ

Geheel vrijblijvend - Beveiligd verzonden

Klantervaringen en klussen

Daar gaan we graag de ladder voor op

Huis gekocht en bij de eerste hevige regenbui ontdekte we dat de dakgoot verstopt zat. Gelukkig waren jullie er snel om het probleem op te lossen.

Beoordeling:Klantbeoordeling
Fam. van Schut uit Oud Ade
Ieder jaar een terugkomend probleem voor ons: de dakgoten schoonmaken. Door jullie service is dat nu verleden tijd. Topservice en wij hoeven nooit meer de ladder op.

Beoordeling:Klantbeoordeling
Mevr. J. Verdolf uit Oud Ade
Door een verstopping ontdekte we een lekkage onder de dakpannen op zolder. We kiezen nu voor een jaarlijkse dakgootreiniging via jullie. Topservice!

Beoordeling:Klantbeoordeling
Dhr. A. Kroons uit Oud Ade

Dakgootreiniging in Oud Ade: voorkom achterstallig onderhoud

Allereerst is het goed om te weten dat achterstallig onderhoud nooit gedekt wordt door een verzekering. Alleen daarom is een jaarlijkse dakgootreiniging door een vakman in Oud Ade al verstandig om te doen. Maar daarnaast zijn er ook preventieve oplossingen om verstopte dakgoten en regenpijpen te voorkomen. Denk bijvoorbeeld aan bladvangers voor de regenpijp en dakgootbescherming. Zo krijgt ongewenst vuil geen kans om een verstopping te veroorzaken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij adviseren je graag!

Vakmanschap en service

Bij ons kunt u rekenen vakmanschap én service. Het schoonmaken van uw dakgoten is vast niet uw meest favoriete klus. Het is echter wel een belangrijke onderhoudsklus aan uw woning om lekkages en waterschade te voorkomen. Geen zin of geen tijd om het zelf te doen? Of wilt u zeker weten dat het goed gebeurt? Dan staan onze vakmensen graag voor u klaar. Dit zijn de voordelen van dakgootreiniging in Oud Ade:

 • Professionele werkwijze
 • Ervaren en deskundige vakmensen
 • Ook voor spoedklussen
 • Snelle en goede service
 • Betaalbare tarieven (bekijk prijzentabel)
 • Vrijblijvende en gratis offerte

Meer weten over dakgootreiniging in Oud Ade? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op!

Schade voorkomen door dakgootreiniging

Een dakgoot vol bladeren, takken en ander afval; u hebt het vaak pas in de gaten als het te laat is en het water over de rand van de dakgoot stroomt. Daarom adviseren we u om uw dakgoten regelmatig te laten reinigen, minimaal één keer per jaar, maar bij voorkeur zowel in het najaar als het voorjaar. Wanneer het hemelwater niet goed wordt weggevoerd, dan kan dit tot lekkages leiden. De kosten voor het repareren van de schade zijn veel hoger, dan die van professionele dakgootreiniging in Oud Ade.

Problemen door vervuilde dakgoot

Een vervuilde dakgoot kan op allerlei plekken van uw woning voor problemen zorgen. Het kan ervoor zorgen dat het water door het dak van uw woning gaat lekken. Vooral ook de daken van garages, schuren en afdakjes zijn hier kwetsbaar voor. Ook water dat vanwege een vervuilde dakgoot langs de muren gaat lopen kan voor problemen zorgen, zoals vocht- en schimmelplekken. Ook houtrot in raamkozijnen kan een gevolg zijn van een verstoorde afvoer van het hemelwater. De regenpijpen kunnen begroeid raken en stilstaand water in de dakgoot trekt muggen aan. Kortom; veel goede redenen om op tijd een professional in dakgootreiniging in Oud Ade in te schakelen.

Klus plaatsen voor dakgootreiniging in Oud Ade

Onze vakmensen hebben veel ervaring en werken met moderne apparaten om uw dakgoten schoon te maken, zoals hogedrukspuiten, bladzuigers en detectieapparatuur voor lekkages in en rond uw dakgoten. Ook voor reparaties aan uw dakgoten bent u hier aan het juiste adres. Meer weten over dakgootreiniging in Oud Ade? Wacht dan niet langer en vul hier meteen het online contactformulier in voor de beste en scherpste offerte. Ons aanbod is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Veelgestelde vragen over dakgoten schoonmaken

Andere vraag of vrijblijvende offerte ontvangen? Neem gerust contact met ons op!

Altijd binnen 24 uur reactie

Een normale dakgootreiniging in Oud Ade en het schoonmaken van de dakgoot kost bij ons € 4,- per meter. Echter bij achterstallig onderhoud zijn de kosten € 8,- per meter. Met achterstallig onderhoud van een dakgoot bedoelen we dat bijvoorbeeld extreme mosvorming aanwezig is of de graspollen in de dakgoot groeien. Dan is vanzelfsprekend een intensievere dakgootreining noodzakelijk, waardoor de kosten hoger liggen. We vinden het belangrijk om u hier vooraf goed over te informeren.
Een dakgoot schoonmaken kan het hele jaar door. Vooral als je een nieuwe woning in Oud Ade hebt gekocht is het aan te raden om de dakgoten te checken en of dakgootreiniging noodzakelijk is. Zo voorkom je problemen zoals vochtschade. Over het algemeen adviseren we om de dakgoten te laten reinigen als de bladeren van de bomen zijn of eind maart / begin april.
Hier is geen eenduidig antwoord op te geven. In een normale woonwijk zou een keer per jaar een dakgootreiniging voldoende moeten zijn. Woont u echter in een bosrijke omgeving, dan ontstaan er ook sneller verstoppingen door takjes en bladeren. Ons advies: laat dan twee keer per jaar uw dakgoten schoonmaken en u heeft geen omkijken naar wateroverlast vanuit uw dakgoten.
Ja. Wanneer blijkt dat uw dakgoten aan vervanging toe zijn, dan kunnen wij alle soorten dakgoten plaatsen die u wenst. U kunt hierbij denken aan materialen zoals: kunststof, koper, zink, aluminium en pvc. Uiteraard heeft iedere materiaalsoort zijn voor- en nadelen en invloed op de prijs. Laat u hierover goed informeren en vraag een vrijblijvende offerte aan.
Uw dakgoten worden grondig met de hand schoongemaakt door onze dakgootspecialisten. Veelal doen we dit met een kunststof schepje, vegertje en een emmer. Mochten er dakpannen over de dakgoten heen hangen, dan schuiven we deze deels omhoog om zo extra ruimte te creëren om de dakgoot beter schoon te maken. Wanneer nodig reinigen we de dakgoot na met water. Dit kan met een tuinslang of emmer met water. Uiteraard leggen we de dakpannen weer keurig terug op hun plek wanneer de dakgoten leeg zijn gemaakt.
De dakgoten schoonmaken is vaak een onderschat klusje. Toch is het belangrijk om dit regelmatig te doen. Zo voorkomt u vochtschade aan uw woning of bedrijfspand. Een dakgootreiniging is goedkoop (€ 4,- per meter), maar reparatiekosten door vochtschade brengt een heel ander kostenplaatje met zich mee. Gewoon even laten doen dus! Daarnaast houden schone dakgoten ongedierte op afstand.
Dakgootbescherming of roosters is een product wat de laatste jaren aangeboden word, ook door ons. Bij nieuwe dakgoten werkt het goed, maar bij oude dakgoten minder. Dit komt omdat de dakgoot helemaal recht moet zijn. Is de dakgoot niet 100% recht, dan kan de wind makkelijk onder de dakgootbescherming komen met schade tot gevolg. Laat je dus altijd goed informeren hierover. De kosten van dakgootbescherming liggen tussen de € 2,- en € 9,50 per meter. Deze kosten zijn inclusief montagekosten.
Ja. Bij ons kunt u terecht voor dakgoot reparaties. Heeft u door stormschade of slijtage een kapotte dakgoot? Neem dan gerust contact met ons op. Doorgaans kunnen we snel ter plaatse zijn in Oud Ade om uw dakgoot te repareren.

Recente foto's van dakgoot klussen

Uw dakgoot is bij ons in goede handen!

Dakgoot schoonmaken en coaten klus

Dakgoot schoonmaken en coating aanbrengen

Dakgootreiniging in Oud Ade

Grondige dakgootreiniging

Dakgoot schoonmaken project

Bladvuil en mos verwijderd uit dakgoot

Vragen of een vrijblijvende offerte ontvangen?

Vul ons aanvraagformulier in en wij nemen vaak al binnen 24 uur contact met u op.

Gratis & vrijblijvend - Beveiligd verzonden