Dakgoten laten schoonmaken

Reinigen voorkomt lekkages en vochtschade

Al vanaf € 4,- per strekkende meter

Geheel vrijblijvend - Beveiligd verzonden

Direct antwoord op je vraag

 • In Susteren e.o.
 • Scherpe tarieven
 • Gratis advies en offerte
 • Afspraak snel gemaakt

Dakgoten schoonmaken en reinigen Susteren

Het hele jaar door komt er vuil en aanslag in onze dakgoten en regenpijpen. Om overlast zoals lekkage en waterschade te voorkomen is het verstandig om uw dakgoten periodiek te laten schoonmaken. Wij hebben in ons netwerk ervaren dakgootspecialisten in Susteren direct beschikbaar die u graag van dienst zijn bij het reinigen van uw dakgoten. Het enige wat u hoeft te doen is ons contactformulier in te vullen. U ontvangt een gratis prijsvoorstel van ons. Offerte akkoord? Dan plannen we een afspraak in met u. Simpel en snel geregeld!

Voorkom overlast en lekkage

We zien het helaas vaak voorkomen dat woningbezitters te lang wachten om hun dakgoten en regenpijpen te laten reinigen. We worden pas ingezet als er al sprake is van wateroverlast. Laat het niet zover komen! Dakgoten schoonmaken en reinigen in Susteren kunt u het beste periodiek laten doen. Twee keer per jaar is al voldoende om schade te voorkomen. Met name in de herfst en voorafgaand aan de zomer is het belangrijk. Wanneer u de dakgoten niet laat reinigen kunnen er vervelende problemen ontstaan zoals:

 • Overstromende dakgoten
 • Dakgoten die afbreken door gewicht van het water
 • Lekkages en schimmels onder dakpannen en platte daken
 • Aanslag op houten kozijnen en raamwerk

Bovenstaande problemen zorgen vaak voor veel financiële schade en overlast. Iets wat makkelijk en goedkoop voorkomen had kunnen worden. Wacht dus niet te lang met het schoonmaken van uw dakgoten. Onze dakgootspecialist in Susteren staat voor u klaar!

Afspraak maken en offerte aanvragen

Klantbeoordeling
Klanten beoordelen ons met een 8,9

Zo makkelijk werkt het

Plaats uw aanvraag
Makkelijk via ons online formulier

Ontvang onze gratis offerte
Geheel vrijblijvend, geen verplichtingen

Plan een afspraak in
Offerte akkoord? Maak een afspraak ツ

Geheel vrijblijvend - Beveiligd verzonden

Klantervaringen en klussen

Daar gaan we graag de ladder voor op

Door een verstopte dakgoot liep het water over en kwam het binnen via ons kozijn. Dakgoot schoongemaakt voor een prima prijs en goed advies gekregen!

Beoordeling:Klantbeoordeling
Dhr. T. v/d Zwette uit Susteren
Voor € 4,- per meter klim ik de ladder niet op op mijn leeftijd! Alle dakgoten zijn weer brandschoon gemaakt door jullie. Fijne medewerkers en bedankt voor de service.

Beoordeling:Klantbeoordeling
Fam. Udema uit Susteren
Bij hevige regenval stroomde onze dakgoot over met lekkage bij de overkapping tot gevolg. Lekkage is verholpen en de dakgoten grondig schoon gemaakt.

Beoordeling:Klantbeoordeling
Dhr. J. Boer uit Susteren

Wat doen we bij dakgootreiniging in Susteren?

Naast het snel verhelpen van verstoppingen in uw dakgoot, kunnen de specialisten van dakgootreiniging in Susteren u ook helpen met de nodige reparatiewerkzaamheden. Daarnaast is het verstandig om in de toekomst periodiek uw dakgoten te laten inspecteren om problemen te voorkomen. Hiermee kunt u veel leed voorkomen en kosten besparen. De dakgootspecialisten zullen beginnende verstoppingen verhelpen, de dakgoten inspecteren op slijtage en controleren of de afvoerkanalen voor het hemelwater nog in orde zijn.

Hoe vaak moet ik mijn dakgoten laten reinigen?

Het is aan te raden om één tot twee keer per jaar uw dakgoten te reinigen. In ieder geval in het najaar als de bladeren gaan vallen en de regen ongetwijfeld weer regelmatig met bakken uit de lucht komt vallen. Het is in deze periode extra belangrijk dat uw dakgoten niet verstopt zijn en de waterafvoer piekfijn in orde is. Wilt u het helemaal goed aanpakken, dan is het ook slim om na die lange herfst en winter in het voorjaar opnieuw de dakgoten te inspecteren en te reinigen. Onze specialisten in dakgootreiniging in Susteren stellen graag vrijblijvend en kosteloos een offerte voor u op!

Tips voor dakgootreiniging Susteren

Naast het met regelmaat laten inspecteren en schoonmaken van uw dakgoten, bestaan er ook andere mogelijkheden om problemen en schade aan uw dakgoten te voorkomen. Onze experts in dakgootreiniging in Susteren kunnen u met raad en daad bijstaan. Heeft u bijvoorbeeld al eens gehoord van dakgootbescherming? Een dakgootbescherming is een bladrooster dat u op uw dakgoten kunt laten installeren, zodat er geen bladeren en ander vuil in uw goten kunnen komen. Een ander voordeel van dakgootbescherming is dat vogels en ander ongedierte op deze manier geen nest meer kunnen maken of voor overlast kunnen zorgen in de dakspanten.

De voordelen van onze service voor u

Dat een dakgootreiniging in Susteren bij ons in goede handen is moge duidelijk zijn, maar wat kunt u verwachten van onze service nadat u ons contactformulier heeft ingevuld? U geniet dan van de volgende voordelen:

 • Altijd een gratis en vrijblijvende offerte
 • Vragen? Dan staan onze medewerkers u graag telefonisch te woord
 • We hanteren zeer scherpe tarieven (bekijk prijzentabel)
 • Onze dakspecialisten zijn in heel Limburg inzetbaar
 • Nooit meer zelf de ladder op

Wacht niet langer en profiteer van onze goede en snelle service. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om zelf de dakgoten schoon te maken. Maar als je twijfelt over je eigen veiligheid of gewoon voor het gemak wilt gaan, dan klimmen onze dakgootspecialisten in Susteren graag voor u op de ladder voor een grondige dakgootreiniging. Daarnaast beschikken wij over professioneel materiaal voor een vlekkeloos eindresultaat.

Neem gerust contact met ons op

Hebben wij uw interesse gewekt en wilt u graag uw dakgoten laten reinigen door een vakman? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier. Binnen 48 uur ontvangt u een vrijblijvende prijsopgaaf van ons. Bij akkoord van uw kant plannen we een afspraak in om de dakgoten aan uw adres in Susteren te reinigen.

Schakel ons ook in voor

Dakgoot reparatie

Dakkapel schoonmaken

Dakpannen reinigen

Boeiboord schoonmaken

Werkgebied

Plaats: Susteren
Provincie: Limburg
Gemeente: Echt-Susteren
Postcode: 6114 HS
Straat: Marktstraat
Netnummer: 046

Wijken: Alle wijken

Omliggende plaatsen: Nieuwstadt - Koningsbosch - Roosteren - Heide - Dieteren - Baakhoven - Gebroek

Veelgestelde vragen over dakgoten schoonmaken

Andere vraag of vrijblijvende offerte ontvangen? Neem gerust contact met ons op!

Altijd binnen 24 uur reactie

Een normale dakgootreiniging in Susteren en het schoonmaken van de dakgoot kost bij ons € 4,- per meter. Echter bij achterstallig onderhoud zijn de kosten € 8,- per meter. Met achterstallig onderhoud van een dakgoot bedoelen we dat bijvoorbeeld extreme mosvorming aanwezig is of de graspollen in de dakgoot groeien. Dan is vanzelfsprekend een intensievere dakgootreining noodzakelijk, waardoor de kosten hoger liggen. We vinden het belangrijk om u hier vooraf goed over te informeren.
Een dakgoot schoonmaken kan het hele jaar door. Vooral als je een nieuwe woning in Susteren hebt gekocht is het aan te raden om de dakgoten te checken en of dakgootreiniging noodzakelijk is. Zo voorkom je problemen zoals vochtschade. Over het algemeen adviseren we om de dakgoten te laten reinigen als de bladeren van de bomen zijn of eind maart / begin april.
Hier is geen eenduidig antwoord op te geven. In een normale woonwijk zou een keer per jaar een dakgootreiniging voldoende moeten zijn. Woont u echter in een bosrijke omgeving, dan ontstaan er ook sneller verstoppingen door takjes en bladeren. Ons advies: laat dan twee keer per jaar uw dakgoten schoonmaken en u heeft geen omkijken naar wateroverlast vanuit uw dakgoten.
Ja. Wanneer blijkt dat uw dakgoten aan vervanging toe zijn, dan kunnen wij alle soorten dakgoten plaatsen die u wenst. U kunt hierbij denken aan materialen zoals: kunststof, koper, zink, aluminium en pvc. Uiteraard heeft iedere materiaalsoort zijn voor- en nadelen en invloed op de prijs. Laat u hierover goed informeren en vraag een vrijblijvende offerte aan.
Uw dakgoten worden grondig met de hand schoongemaakt door onze dakgootspecialisten. Veelal doen we dit met een kunststof schepje, vegertje en een emmer. Mochten er dakpannen over de dakgoten heen hangen, dan schuiven we deze deels omhoog om zo extra ruimte te creëren om de dakgoot beter schoon te maken. Wanneer nodig reinigen we de dakgoot na met water. Dit kan met een tuinslang of emmer met water. Uiteraard leggen we de dakpannen weer keurig terug op hun plek wanneer de dakgoten leeg zijn gemaakt.
De dakgoten schoonmaken is vaak een onderschat klusje. Toch is het belangrijk om dit regelmatig te doen. Zo voorkomt u vochtschade aan uw woning of bedrijfspand. Een dakgootreiniging is goedkoop (€ 4,- per meter), maar reparatiekosten door vochtschade brengt een heel ander kostenplaatje met zich mee. Gewoon even laten doen dus! Daarnaast houden schone dakgoten ongedierte op afstand.
Dakgootbescherming of roosters is een product wat de laatste jaren aangeboden word, ook door ons. Bij nieuwe dakgoten werkt het goed, maar bij oude dakgoten minder. Dit komt omdat de dakgoot helemaal recht moet zijn. Is de dakgoot niet 100% recht, dan kan de wind makkelijk onder de dakgootbescherming komen met schade tot gevolg. Laat je dus altijd goed informeren hierover. De kosten van dakgootbescherming liggen tussen de € 2,- en € 9,50 per meter. Deze kosten zijn inclusief montagekosten.
Ja. Bij ons kunt u terecht voor dakgoot reparaties. Heeft u door stormschade of slijtage een kapotte dakgoot? Neem dan gerust contact met ons op. Doorgaans kunnen we snel ter plaatse zijn in Susteren om uw dakgoot te repareren.

Recente foto's van dakgoot klussen

Uw dakgoot is bij ons in goede handen!

Dakgoot schoonmaken en coaten klus

Dakgoot schoonmaken en coating aanbrengen

Dakgootreiniging in Susteren

Grondige dakgootreiniging

Dakgoot schoonmaken project

Bladvuil en mos verwijderd uit dakgoot

Vragen of een vrijblijvende offerte ontvangen?

Vul ons aanvraagformulier in en wij nemen vaak al binnen 24 uur contact met u op.

Gratis & vrijblijvend - Beveiligd verzonden