Dakkapel laten reinigen?

Maak direct een afspraak in Groningen

Al vanaf € 60,- per dakkapel

Geheel vrijblijvend - Beveiligd verzonden

Direct antwoord op je vraag

 • In Groningen e.o.
 • Scherpe tarieven
 • Alle soorten dakkapellen
 • Afspraak snel gemaakt

Dakkapel reinigen in Groningen

Steeds wanneer u uw straat inrijdt, stoort u zich aan uw dakkapel. Deze ziet er wel erg vies uit! Zelf het dak op klimmen met een emmertje en een sponsje? Niet verstandig. Laat uw dakkapel reinigen in Groningen liever aan professionals over. Zij weten precies hoe ze uw dakkapel professioneel kunnen schoonmaken. Wij beschikken over de beste materialen en nemen alle veiligheidsmaatregelen, waarmee we deze klus veilig en goed weten te klaren.

Voor alle soorten daken

De bij ons aangesloten experts zijn werkzaam in Groningen en omgeving en bieden uitstekende service en ultiem vakmanschap. We hebben uitgebreide ervaring met dakkapel reiniging voor alle soorten daken. Een schoon dakkapel is niet alleen belangrijk voor de uitstraling van de woning, maar hiermee zorgt u eveneens dat uw dakkapel in een goede staat blijft. We inspecteren ook direct de waterafvoer en reinigen deze mee indien nodig. Zo voorkomt u problemen zoals lekkages en vochtschade. Onze experts op het gebied van dakkapellen schoonmaken in Groningen kijken namelijk uw dakkapel goed na en kunnen problemen vroegtijdig detecteren.

Wij reinigen uw dakkapel in Groningen weer als nieuw

Het dak op klimmen om uw dakkapel schoon te maken is onverstandig. Dit is niet iets wat u elke dag doet, vaak op grote hoogte en u beschikt niet over professionele veiligheidsmaterialen. Loop geen risico en besteed deze klus daarom uit. De voordelen van dakkapel reinigen in Groningen door onze experts zijn:

 • Bewezen service en kwaliteit
 • Uw dakkapel weer als nieuw
 • Uitgebreide veiligheidsmaatregelen
 • Deskundige adviezen en inspectie
 • Zeer betaalbare tarieven
 • Gratis en vrijblijvende offerte

Interesse of vragen? Neem hier contact met ons op en u krijgt zo snel mogelijk bericht. Uw klus kan via ons snel ingepland worden, zodat u binnenkort weer van een stralende dakkapel kunt genieten!

Dakkapel laten schoonmaken: wat kunt u verwachten?

Een dakkapel schoonmaken in Groningen kan snel en vakkundig uitgevoerd worden. De reinigers plaatsen eerst de veiligheidsvoorzieningen, zodat ze veilig op uw dak aan de slag kunnen. Ze spoelen uw dakkapel af en reinigen deze grondig met een geschikt schoonmaakmiddel en de beste materialen, zodat al het vuil en aanslag verdwijnt. Daarna wordt de dakkapel gedroogd en zullen de experts controleren of er geen gebreken zijn. Denk aan een verstopte regenwaterafvoer of houtrot. Ook de ramen worden schoongemaakt. Het is eveneens mogelijk om de dakkapel te behandelen met vuilafstotende wax.

Afspraak maken en offerte aanvragen

Klantbeoordeling
Klanten beoordelen ons met een 8,9

Zo makkelijk werkt het

Plaats uw aanvraag
Makkelijk via ons online formulier

Ontvang onze gratis offerte
Geheel vrijblijvend, geen verplichtingen

Plan een afspraak in
Offerte akkoord? Maak een afspraak ツ

Geheel vrijblijvend - Beveiligd verzonden

Schakel ons o.a. ook in voor

Boeiboord schoonmaken

Enkele klantervaringen

Die genieten weer van hun dakkapel

Zelf durfde ik het dak niet op en stoorde mij al een tijdje aan de groene aanslag op ons dakkapel. Weer als nieuw schoongemaakt, topservice!

Beoordeling:Klantbeoordeling
Fam. Veldman uit Groningen
Keurige medewerkers die onze beide dakkapellen perfect hebben schoongemaakt. Niet lullen, maar poetsen was hun motto. Tot de volgende keer.

Beoordeling:Klantbeoordeling
Dhr. T.K. van Unen uit Groningen
Eindelijk de mos en aanslag van ons dakkapel verwijderd. Was ook nodig! Daarnaast hebben ze ook direct de waterafvoer even gereinigd. Blij mee!

Beoordeling:Klantbeoordeling
Mevr. A. Tent uit Groningen

Veelgestelde vragen over dakkapel reiniging

Andere vraag of vrijblijvende offerte ontvangen? Neem gerust contact met ons op!

Altijd binnen 24 uur reactie

Een dakkapel laten schoonmaken kan bij ons al vanaf:
 • € 60,- (klein dakkapel)
 • € 90,- (middelgrote dakkapel)
 • € 120,- (groot dakkapel)
Weten wat de exacte prijs is voor het reinigen van uw dakkapel in Groningen? Vraag dan een vrijblijvende offerte bij ons op. We helpen u graag verder!
Een dakkapel is helaas een echte vuilvanger van uw woning. Door veranderende weersinvloeden zijn vuil, alg en mossen vaak aanwezig op en rondom dakkapellen. Ook takken verwijderen we van uw dak. Wij reinigen uw dakkapel als volgt:
 • Allereerst voorzien we onszelf van alle veiligheidsvoorzieningen om ongelukken te voorkomen.
 • Daarna spoelen we eerst uw dakkapel af om de grootse vuil van de dakkapel te verwijderen.
 • Vervolgens gaan we met een zachte doek en een reinigingsmiddel aan de slag om uw hele dakkapel te reinigen.
 • Tussendoor spoelen we het vuil weg totdat uw dakkapel stralend schoon is.
 • Als laatste drogen we uw dakkapel zorgvuldig en brengen we desgewenst een waxlaag aan voor extra bescherming.
Vragen over onze werkwijze en bent u benieuwd of wij uw dakkapel ook kunnen reinigen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Omdat dakkapellen echt vuilvangers zijn, raden we aan minimaal eens per jaar uw dakkapel te (laten) reinigen. Woont u in een bosrijke omgeving van Groningen, dan is tweemaal per jaar uw dakkapel schoonmaken het advies. Dit omdat in een bosrijke omgeving de aanslag van mos en alg sneller ontstaat.
Kunststof kozijnen zijn makkelijk schoon te maken met lauw water, een spons en vochtige doek. U kunt voor het sopje gewoon afwasmiddel gebruiken. Een andere manier is om HG kunststof intensief reiniger te gebruiken. Special ontwikkeld voor het reinigen van kunststof. Liever deze klus uitbesteden? Onze vakmannen in Groningen staan 24/7 voor u klaar!

Recente dakkapel schoonmaak projecten

Weer als nieuw!

Kleine dakkapel schoonmaken in Groningen

Schoonmaken van een kleine dakkapel

Dakkapel gereinigd

Kunststof dakkapel gereinigd

Vragen of een vrijblijvende offerte ontvangen?

Vul ons aanvraagformulier in en wij nemen vaak al binnen 24 uur contact met u op.

Gratis & vrijblijvend - Beveiligd verzonden