Dakkapel laten reinigen?

Maak direct een afspraak in Vlaardingen

Al vanaf € 60,- per dakkapel

Geheel vrijblijvend - Beveiligd verzonden

Direct antwoord op je vraag

 • In Vlaardingen e.o.
 • Scherpe tarieven
 • Alle soorten dakkapellen
 • Afspraak snel gemaakt

Dakkapel reinigen in Vlaardingen

Uw dakkapel is behoorlijk vuil en deze wilt u graag laten reinigen. Logisch, want een dakkapel is bepalend voor de aanblik van uw woning. Helaas zijn dakkapellen echte vuilvangers en vaak ziet u dan groene aanslag verschijnen. Om dit goed en grondig te reinigen bent u hier op het juiste adres. Dien hier een aanvraag in voor uw dakkapel reinigen in Vlaardingen en ontvang een gratis en vrijblijvende offerte. Onze specialisten in dakkapellen reiniging staan ook in uw regio klaar om op een veilige manier uw dakkapel weer als nieuw schoon te maken. U kunt niet alleen rekenen op een vlotte afhandeling van uw aanvraag en een uitstekende service, maar ook op voordelige tarieven. Wat wij voor u kunnen betekenen? Lees er hier alles over!

Dakkapel reinigingen Vlaardingen; uitgebreide service!

Wanneer u een beroep doet op de professionals in ons netwerk voor een dakkapel reinigen in Vlaardingen, kiest u voor betaalbare en ervaren deskundigen die dagelijks dakkapellen als nieuw maken. U bent gegarandeerd van een complete service, waarbij de buitenkant van de dakkapel grondig wordt gereinigd. Zo wordt groene aanslag, stof, mos en ander vuil verwijderd van de boeidelen en raamkozijnen. Ook de buitenkant van de rolluiken en ramen kunnen tijdens deze grondige schoonmaakbeurt meegenomen worden. Geef dit dan even aan in uw aanvraag. Verder wordt eveneens gecheckt of de waterafvoer in orde is om overlast van water te voorkomen in de toekomst.

Geniet van de voordelen

Al veel mensen door heel het land gingen u voor en deden een beroep op de uitgebreide diensten van onze dakexperts. Vooral ook de diensten op het gebied van dakkapellen reinigen zijn zeer gewild en hebben al tot veel positieve reacties geleid. “Topservice en wij hoeven nooit meer de ladder op. Onze dakkapel was weer als nieuw! De afspraken werden keurig nagekomen.” Geniet ook van deze voordelen en laat uw dakkapel reinigen in Vlaardingen door onze vakmannen.

 • Zeer heldere en scherpe tarieven
 • Duidelijke afspraken en goede opvolging
 • Reiniging en inspectie van hoge kwaliteit
 • Controleren schilderwerk, waterafvoer en staat van het dak
 • Altijd een professional in uw regio beschikbaar
 • Gratis advies en gratis offerte

Contact voor een dakkapel reiniging in Vlaardingen

Uiteraard wilt u wel vooraf weten wat een dakkapel schoonmaken in Vlaardingen kost. U kunt voor het reinigen van de dakkapel rekenen op een prijs die tussen de € 60 en € 120 ligt, afhankelijk van de grootte van uw dakkapel. Daarnaast kunt u nog een beroep doen op eventuele bijkomende diensten. Denk aan regenpijpen ontstoppen of dakgoten schoonmaken. Wilt u weten wat uw klus precies kost? Vraag dan hier eenvoudig een kosteloze en vrijblijvende offerte aan.

Afspraak maken en offerte aanvragen

Klantbeoordeling
Klanten beoordelen ons met een 8,9

Zo makkelijk werkt het

Plaats uw aanvraag
Makkelijk via ons online formulier

Ontvang onze gratis offerte
Geheel vrijblijvend, geen verplichtingen

Plan een afspraak in
Offerte akkoord? Maak een afspraak ツ

Geheel vrijblijvend - Beveiligd verzonden

Schakel ons o.a. ook in voor

Boeiboord schoonmaken

Enkele klantervaringen

Die genieten weer van hun dakkapel

Zelf durfde ik het dak niet op en stoorde mij al een tijdje aan de groene aanslag op ons dakkapel. Weer als nieuw schoongemaakt, topservice!

Beoordeling:Klantbeoordeling
Fam. Veldman uit Vlaardingen
Keurige medewerkers die onze beide dakkapellen perfect hebben schoongemaakt. Niet lullen, maar poetsen was hun motto. Tot de volgende keer.

Beoordeling:Klantbeoordeling
Dhr. T.K. van Unen uit Vlaardingen
Eindelijk de mos en aanslag van ons dakkapel verwijderd. Was ook nodig! Daarnaast hebben ze ook direct de waterafvoer even gereinigd. Blij mee!

Beoordeling:Klantbeoordeling
Mevr. A. Tent uit Vlaardingen

Veelgestelde vragen over dakkapel reiniging

Andere vraag of vrijblijvende offerte ontvangen? Neem gerust contact met ons op!

Altijd binnen 24 uur reactie

Een dakkapel laten schoonmaken kan bij ons al vanaf:
 • € 60,- (klein dakkapel)
 • € 90,- (middelgrote dakkapel)
 • € 120,- (groot dakkapel)
Weten wat de exacte prijs is voor het reinigen van uw dakkapel in Vlaardingen? Vraag dan een vrijblijvende offerte bij ons op. We helpen u graag verder!
Een dakkapel is helaas een echte vuilvanger van uw woning. Door veranderende weersinvloeden zijn vuil, alg en mossen vaak aanwezig op en rondom dakkapellen. Ook takken verwijderen we van uw dak. Wij reinigen uw dakkapel als volgt:
 • Allereerst voorzien we onszelf van alle veiligheidsvoorzieningen om ongelukken te voorkomen.
 • Daarna spoelen we eerst uw dakkapel af om de grootse vuil van de dakkapel te verwijderen.
 • Vervolgens gaan we met een zachte doek en een reinigingsmiddel aan de slag om uw hele dakkapel te reinigen.
 • Tussendoor spoelen we het vuil weg totdat uw dakkapel stralend schoon is.
 • Als laatste drogen we uw dakkapel zorgvuldig en brengen we desgewenst een waxlaag aan voor extra bescherming.
Vragen over onze werkwijze en bent u benieuwd of wij uw dakkapel ook kunnen reinigen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Omdat dakkapellen echt vuilvangers zijn, raden we aan minimaal eens per jaar uw dakkapel te (laten) reinigen. Woont u in een bosrijke omgeving van Vlaardingen, dan is tweemaal per jaar uw dakkapel schoonmaken het advies. Dit omdat in een bosrijke omgeving de aanslag van mos en alg sneller ontstaat.
Kunststof kozijnen zijn makkelijk schoon te maken met lauw water, een spons en vochtige doek. U kunt voor het sopje gewoon afwasmiddel gebruiken. Een andere manier is om HG kunststof intensief reiniger te gebruiken. Special ontwikkeld voor het reinigen van kunststof. Liever deze klus uitbesteden? Onze vakmannen in Vlaardingen staan 24/7 voor u klaar!

Recente dakkapel schoonmaak projecten

Weer als nieuw!

Kleine dakkapel schoonmaken in Vlaardingen

Schoonmaken van een kleine dakkapel

Dakkapel gereinigd

Kunststof dakkapel gereinigd

Vragen of een vrijblijvende offerte ontvangen?

Vul ons aanvraagformulier in en wij nemen vaak al binnen 24 uur contact met u op.

Gratis & vrijblijvend - Beveiligd verzonden